top of page

Fri, Feb 25

|

Budapest

Stresszoldó aromás Jin jóga és Hangszeres relaxáció

Egy könnyed Jin típusú aromaterápiás jógàra invitàllak, ahol a cél az egészség és a megújulàs, mind testi, mind lelki és mentális szinten. Az óràt 30perces Hangszeres relaxációval zàrjuk. Várlak szeretettel a 9 kerben.

Registration is closed
See other events
Stresszoldó aromás Jin jóga és Hangszeres relaxáció
Stresszoldó aromás Jin jóga és Hangszeres relaxáció

Time & Location

Feb 25, 2022, 5:30 PM – 7:00 PM

Budapest, Budapest, Liliom u. 28, 1094 Hungary

Guests

About the event

Szeretettel vàrlak egy könnyed péntek esti stresszoldó jógára, ahol együtt meg tanulunk egészen a sejtjeinkig lélegezni, feltöltjük testünket prànàval, életerővel; kivezetjük a feszültséget, görcsösséget izmainkból; és hidratàljuk ízületeinket. A hangfürdőzésben való részvétel pedig hatékonyan segít csökkenteni a szorongást, depressziót és fáradtságot, mindeközben pedig növeli a jóllét érzését.

JÓTÉKONY HATÁSAI: ✓ A test àtmozgatàsa, felfrissítése ✓ Immunrendszer erősítés ✓ Idegrendszer egyensúlyozàs ✓ Vérkeringés fokozàs ✓ Rekeszizom erősítése ~ Tudatos légzés ✓ Szorongàs csökkentés ✓ Stresszoldàs ✓ Testtudat fejlesztés ✓ Egy szuper közösség kialakítàsa és összetartàsa

Ez a 90 perc az egészségünkről; a testi-lelki és mentàlis fejlődésről és gyógyulásról szól. Vezesd le az egész hetes feszültséget velünk még péntek este, hogy már megújult erővel, felfrissülve élvezhesd a hétvégét. BEJELENTKEZÉS: 30/0186552.

Share this event

bottom of page